Az ÉVBÚCSÚZÓ ötlete 2020 tavaszán született – olyan időszakban, amit sokan egyszerűen csak “őrületnek” neveztek. Tényleg eseménydús év volt, Magyarországon és a világban egyaránt. Sorra jöttek a tragédiákról szóló hírek, a koronavírus, a karantén, a gazdasági mélypont. A járvány okozta a legnagyobb felfordulást, de sajnos ezen kívül is volt részünk nehézségben, veszteségben, gyászban.

A fertőtlenítőszerben ugyan gyakrabban úsztunk, mint a boldogságban, de 2020 rengeteg szép pillanatot is tartogatott. Örömmel és hálával töltötte meg a szívünket sok fontos találkozás, az összefogás és segítség ereje, a kreativitás és a soha el nem fogyó humor.

A lezárás, elengedés és újrakezdés talán rég volt ennyire fontos, mint most.

A honlapon civilek és ismert emberek osztják meg 2020-as élményeiket.
Van, aki összegzést írt, van, aki levelet fogalmazott, de a lényeg változatlan: egy nagy közös, őszinte napló született, amiben biztosan mindenki talál ismerős részeket. Fogadd szeretettel, sőt, ha van kedved, legyél Te is Évbúcsúzó!

Írd meg saját összegzésedet, vagy “Kedves 2020!” kezdetű leveledet az evbucsuzo@gmail.com e-mail címre (lehetőség szerint színes fényképpel és a foglalkozásod megjelölésével)!

Ha pedig csak egyedül gondolkodnál, vagy egy szűk körnek mesélnél, válaszold meg a 20 évbúcsúzó kérdés menüpont kérdéseit!