MIT HOZOTT NEKEM  2020?
Szintlépés a belső tengelyem, tartóoszlopom megerősödésében

2020… annyira erős és nőies szám, hogy ehhez illik ez a jines (azaz női energiájú) cím, ami a belső tengelyem, tartóoszlopom megerősödésében való szintlépésemről szól. (Ez a mondat már csak annak elvont, aki még az anyagba van ragadva.) Márpedig ez az év legfőképpen arról szól/t, hogy ébredjünk, mert mindaz, amit a két szemünkkel látunk csupán lecsapódása annak, ami más síkokon már rég elindult.

Többször éreztem kb. az év felétől, hogy szinte restellem kimondani, leírni: eljutottam ebben az évben oda, hogy azt érzem, vastag boldogságban élek. Nem átfutó állapot ez, vastag, akárcsak én. (Önirónia nélkül mit ér az élet?…) De nem restellem, és tudatos emberként ostobaság is lenne rosszul érezni magam azért, mert miközben világjárvány van, és egy csomó minden meginog, sőt, dől össze, nekem van „képem” boldognak lenni, jól érezni magam a bőrömben. Mi, akiknek nem egyre rosszabb, hanem egyre jobb lett (mindjárt kifejtem, hogy mi mindenben), ezzel is segítjük a változást és reményt adunk azoknak, akik még nem hisznek eléggé magukban, ezáltal a rendben, az isteni gondviselésben. Abban, hogy minden értünk való.

Azt már jó ideje megtapasztaltam, hogy nem lettem boldogabb, amikor az autómat jobbra cseréltem, vagy drágább ruháim lettek. A belső zakatolás, a rendszeresen visszatérő elégedetlenség, a „nem vagyok elég jó” tévhite, a túlpörgöttség nagy amplitúdókat hozott az életembe. Soha nem éreztem még a belső békét, biztonságot, stabilitást MAGAMBAN annyira, mint ebben az évben. Soha nem tudtam ennyire gyorsan és fókuszáltam teremteni, létrehozni dolgokat, ráadásul könnyedén, végig flowban.

(Így, az év vége fele visszanézve már azt is látom, hogyan szörföltem rá erre az ívre. ) És igen, ehhez kellett a belső tengelyem, tartóoszlopom megerősödése is, amin már évek óta tudatosan, nap, mint nap dolgoztam, és még bőven van mit dolgoznom. (Ősz óta igen erős keresztcsonti fájdalmaim lettek, de erre még visszatérek, mert hiszem, hogy a betegség a barátunk és minden értünk való.)

Hogy mi ez a tengely? “Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra” – írta Weöres Sándor, és még sokan mások, több ezer év alatt nagyon sokszor. Földi létünk egyik fő célja a szellemit le tudni hozni az anyagba, az anyagban pedig meg tudni látni a szellemit. Idén ebben léptem szintet. Sokkal erősebben kapcsolódom az Égi minőséghez, mint valaha, és egyre gyorsabban teremtek. (Jól tudom, nem jó az elszabadult teremtőerő, az rengeteg tüzet hoz úgy kívül, mint belül. Szolgálatból teremtek, nem egóból.) Soha nem éreztem még ennyire az elemek erejét, a velük való egységet, az” amint kint úgy bent, amint lent, úgy fent” igazságát, mint ettől az évtől kezdve! Minden porcikámban érzem, hogy eljött a Nagy Rendhez való viszonyunk rendezésének az ideje.

Hogy mi mindent teremtettem? És egyáltalán, hogyan reagáltam a hírre, hogy világjárvány van?

A választ és a cikk folytatását Soma honlapján, az ujegyensuly.hu-n találod!